Ана Ферлан

Ana F 2efa5Ана Ферлан рођена је 27.9.1992. године у Смедеревској Паланци. Дипломирала је 4.4.2018. године на Правном факултету Универзитета у Београду – међународноправни смер. Током студија била је стипендиста Erasmus Mundus – JoinEU SEE Penta програма и четврту годину основних академских студија завршила је на Правном факултету Универзитета у Болоњи (Италија). Од 2012. до 2014. године била је волонтер Института за трансфузију крви Србије.

Након факултета, приправнички стаж у трајању од две године обавила је у адвокатској канцеларији Секуловић, бавећи се претежно привредним и радним правом, али и другим гранама права. Правосудни испит полаже у септембру 2021. године. На позицији секретара Музеја жртава геноцида налази се од јануара 2022. године. Говори енглески и италијански језик, а служи се и француским и шпанским језиком.

 

Радно искуство:

  • Секретар Музеја жртава геноцида (јануар 2022. - )
  • Адвокатски приправник у адвокатској канцеларији „Секуловић“ (мај 2018. – август 2020.) Подручје рада: привредно право: консултације из области привредног и корпоративног права, оснивање привредних друштава, израда различитих правних аката (уговори, одлуке, статути, захтеви и сл.); радно право: састављање уговора о раду, отказа уговора о раду, Правилника о раду и осталих докумената; заступање клијената пред Агенцијом за привредне регистре РС и Катастром непокретности; заступање пред судовима; превођење различитих докумената са италијанског на српски језик и обрнуто.
  • Агент продаје животних осигурања у компанији “Дунав осигурање а.д.” (2011 – 2014).

Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Image

АДРЕСА:

  • Трг Николе Пашића 11/III
  • Београд 11000 Србија

КОНТАКТ ТЕЛЕФОН:

+381 11 339-8883

E-пошта:

  • direktor@muzejgenocida.rs.
  • office@muzejgenocida.rs

ПРАТИТЕ НАС: