Ana Ferlan

Ana F 2efa5Ana Ferlan rođena je 27.9.1992. godine u Smederevskoj Palanci. Diplomirala je 4.4.2018. godine na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu – međunarodnopravni smer. Tokom studija bila je stipendista Erasmus Mundus – JoinEU SEE Penta programa i četvrtu godinu osnovnih akademskih studija završila je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Bolonji (Italija). Od 2012. do 2014. godine bila je volonter Instituta za transfuziju krvi Srbije.

Nakon fakulteta, pripravnički staž u trajanju od dve godine obavila je u advokatskoj kancelariji Sekulović, baveći se pretežno privrednim i radnim pravom, ali i drugim granama prava. Pravosudni ispit polaže u septembru 2021. godine. Na poziciji sekretara Muzeja žrtava genocida nalazi se od januara 2022. godine. Govori engleski i italijanski jezik, a služi se i francuskim i španskim jezikom.

 

Radno iskustvo:

  • Sekretar Muzeja žrtava genocida (januar 2022. - )
  • Advokatski pripravnik u advokatskoj kancelariji „Sekulović“ (maj 2018. – avgust 2020.) Područje rada: privredno pravo: konsultacije iz oblasti privrednog i korporativnog prava, osnivanje privrednih društava, izrada različitih pravnih akata (ugovori, odluke, statuti, zahtevi i sl.); radno pravo: sastavljanje ugovora o radu, otkaza ugovora o radu, Pravilnika o radu i ostalih dokumenata; zastupanje klijenata pred Agencijom za privredne registre RS i Katastrom nepokretnosti; zastupanje pred sudovima; prevođenje različitih dokumenata sa italijanskog na srpski jezik i obrnuto.
  • Agent prodaje životnih osiguranja u kompaniji “Dunav osiguranje a.d.” (2011 – 2014).

Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Image

ADRESA:

  • Trg Nikole Pašića 11/III
  • Beograd 11000 Srbija

KONTAKT TELEFON:

+381 11 339-8883

E-mail:

  • direktor@muzejgenocida.rs.
  • office@muzejgenocida.rs

PRATITE NAS: